Зареждане

Ранчев: Очаквам нови имена да се наложат на "Странджата"

Ранчев: Очаквам нови имена да се наложат на "Странджата"
Публикувано на: Февруари 19, 2013 в 11:24 ч
Източник: Gong.bg
Очаквам от Стефан Иванов, Илиян Димитров и Симеон Чамов вече да влязат в големия бокс и "Странджата" е добра възможност за тях", коментира старши-треньорът на българския национален отбор по бокс Палми Ранчев.

64-ят международен боксов турнир "Странджа" ще се проведе от сряда до събота в столичната зала "Универсиада" и на него ще вземат участие състезатели от 21 страни, информира БГНЕС.
 
"Единствено нямам опасения за тримата олимпийци - Александров, Пулев и Далаклиев. Тримата са много опитни, доказали са, че са на много високо ниво. Другите, които очаквам вече да влязат в големия бокс, са Стефан Иванов, Илиян Димитров и Симеон Чамов. Те най-дълго бяха на централизирана подготовка, нормално е от тях да се очакват резултати", сподели Ранчев на пресконференция по повод предстоящия турнир.

"Много ми се иска да се представят добре и Тинко Банабаков при 49 кг, Петър Димитров в 60 кг и Николай Мутафски. Това са хора, които са от юношите, много талантливи. Сигурен съм, че ако не се наложат сега, то до няколко месеца те ще извоюват категорично мястото си в националния отбор и в Европа", допълни наставникът на националите.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес