Зареждане

Български и испански бокс с Палми Ранчев

Български и испански бокс с Палми Ранчев
Публикувано на: Март 30, 2023 в 19:47 ч
Неуморният наш треньор Палми Ранчев не спира да се развива и успешно да съчетава бокса и литературата. Тези дни той се завърна в България за представянето на двете му най-нови книги – „Хаосът в играта на джаги“ и „Под шапката на скитника – подреждане на уличните безпокойства“.

Между ангажиментите и срещите в столицата и страната, на 1 април, събота, той ще проведе и станалия традиционен за ABC FIGHT CLUB семинар и тренировка по бокс.


Тренировката е възможност за всички, които искат да почерпят от неговия опит. Палми Ранчев не спира да се развива и успешно съчетава практиката си от българския и испанския бокс. В последните години той води тренировки по бокс в клуб „Ню Лимит“ в Барселона.

„Започнал съм като треньор в "Славия", доста време работих в други клубове (с най-голямо удоволствие в клуб "АБС"), така че и сега не правя нещо кой знае колко различно. Естествено, тук нивото не е както в националния отбор, за мое съжаление. Но постепенно приех обстоятелствата каквито са. А и в Барселона хората са толкова сърдечни, толкова благодарни за всичко, което научават от теб, че успявам да преодолея липсата на съревнователната тръпка на международно ниво“, споделя той в интервю.

Палми Ранчев е дългогодишен треньор в „Олимпийски надежди“ и в националния отбор; всепризнат специалист в прилагането на изпреварваща система. Тренировките му включват техники и тактически решения, които все още не са станали популярни, а се използват само от школи със световни успехи. На семинара в събота ще обърне внимание върху усъвършенстването и на стандартни, и на нетипични техники в бокса.

Тренировката е подходяща за професионалисти и за любители. Тя ще се проведе на 1 април, събота, в СК „Файт“ на Националния стадион „Васил Левски“, зала 6Г.

За още информация и записване: 0879 63 63 14

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес