Зареждане

Пулев ще нокаутира Джошуа и това ще е краят на Machroom Boxing

Пулев ще нокаутира Джошуа и това ще е краят на Machroom Boxing
Публикувано на: Септември 11, 2020 в 08:54 ч
Ивайло Гоцев, който ко-промотира Кубрат Пулев заедно с Top Rank, напомня, че Антъни Джошуа е длъжен да се бие с българския боксьор или го грозят съдебни спорове.

Пулев е задължителният претендент на IBF към Джошуа, който притежава и световните титли на WBA, WBO, IBO.

Джошуа и Пулев трябваше да се бият помежду си през юни, но битката беше изместена поради пандемията от коронавирус.

В момента има планирана дата 12 декември за битката.

Вижте също: Джошуа срещу Пулев на 12 декември в Лондон

Но мениджърите на Пулев са малко загрижени, че Джошуа ще се опита да ги заобиколи, за да направи пълно обединение на титлите в дивизията със световния шампион на WBC Тайсън Фюри.

Този сценарий е малко вероятен, тъй като Фюри също е менажиран от Top Rank, които със сигурност биха се погрижил и за другия си клиент - Пулев.

Ако дори бъде направен опит за сценария на Джошуа-Фюри, Гоцев казва, че ще бъде образувано дело.
 


„Вратата на Джошуа-Фюри ще бъде затворена със съдебен иск, ако нарушат нашата сделка и нашия договор. В Англия има много добри адвокати и много справедливи съдилища, така че ще се стигне до това да решат дали го искат или не. Вярвам, че AJ и неговият мениджър ще направят правилното и ще направят това, което казват, и ще финализират сделката", каза Гоцев.

"Чрез кръв, пот и сълзи Кубрат спечели позицията си да оспори шампионското място на AJ. Ще отменят ли това негово право, могат ли всички да отменят правата му? Това зависи изцяло от тях - ако искат да опитат. Те обаче трябва да спазват правилата на IBF. Има подписано споразумение.

"Намираме се на заключителния етап от приключването на сделката, от което сме изключително доволни. Коригираме първоначалния договор и най-накрая вървим в правилната посока, която да зарадва и двете страни. Сега зависи от промоутъра на Джошуа - Еди Хърн, за да завършат своята част. Нашият подпис ще дойде много по-лесно от техния. За да станеш шампион, трябва да отидеш в чужди страни и да ги завладееш. Това е решил да направи Кубрат. В Англия победата ще бъде най-сладката и легитимна. Нека го направим в Лондон.

"Целим се в нокаута. Кубрат е мъж. Той има сърце, умения, талант и ще изненада Джошуа. Въпросът е: мъж ли е AJ или все още е мамино синче? Кубрат е голям аутсайдер, това е като история на Роки. AJ е физически екземпляр, той е като Apollo Creed и ние вкарваме Rocky. Когато той победи AJ, това ще е краят на управлението на Matchroom Boxing."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес