Зареждане

Пулев: Няма да има Джошуа-Фюри, защото аз ще спечеля!

Пулев: Няма да има Джошуа-Фюри, защото аз ще спечеля!
Публикувано на: Декември 9, 2020 в 10:00 ч
Кубрат Пулев е супер убеден, че ще развали плановете за най-очаквания боксов сблъсък между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри, с който могат да се обединят всички боксови титли в тежката категория.

Вижте също: Фюри към Джошуа: Не искам да съм звезда, а да те смажа

Пулев пристигна в Лондон през уикенда и се готви за битката си тази събота в Уембли.

Българинът вярва, че ще може да се възползва от слабите страни на Джошуа, както направи Анди Руиз през 2019-та.


"Виждам много грешки в Джошуа. Има много слаби страни. Мисля, че тях ще ги има и в тази битка. Много важно е как ще се представя в събота. Ако всичко върви добре, ще го понабия добре. В момента се чувствам много добре, силен съм.

Ще видим как ще се представи Джошуа. Не знам какво да очаквам от него, но и няма значение. За мен е по-важно аз как се представям и как се подготвям. Моята стратегия и моя бокс - това е важното. Ще се бия доста различно, защото имам много опит от боя ми с Кличко. Ще бъде един нов Кубрат Пулев.

Този двубой не е само за мен. Не е само за бокса. Тойе  за цяла България. Никога моята страна не е имала световен шампион в тежката категория. Затова искам да зарадвам българските фенове.

Това бе и мечтата на баща ми. Затова аз и брат ми сме тук. Той искаше да име синове и те да са шампиони по бокс. Сега мечтите се сбъдват и това е факт. Той ни гледа от небето и съм сигурен, че се радва.

Чувствам се здрав и щастлив. Имам много енергия. След битката и след победата ще бъда истински щастлив. Мисля, че след този двубой ще се изправя срещу Тайсън Фюри. Не мисля, че Фюри срещу Джошуа ще се случи, защото аз ще спечеля тази събота. Мисля, че светът има нужда от нов световен шампион като мен. Идвам."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес