Зареждане

Пулев: Кличко ще победи Джошуа

Пулев: Кличко ще победи Джошуа
Публикувано на: Януари 19, 2017 в 08:55 ч
Източник: novsport.com
Владимир Кличко е по-добър от Антъни Джошуа и ще го победи, обяви Кубрат Пулев. Украинецът и британецът ще излязат един срещу друг на 29 април в битка за две световни титли в тежка категория - Международната боксова федерация и Световната боксова асоциация. А победителят ще трябва да се качи на ринга именно срещу Пулев, съобщава novsport.com.

Кобрата разкри, че следващият му двубой вероятно ще бъде през април отново в София, но съперникът ще бъде уточнен допълнително. През декември той излезе за първи път пред родна публика като професионалист и надви убедително Самуел Питър.
 
„Хора, които не са имали възможност да гледат бокс, сега могат да дойдат в залата срещу 10 или 20 лива - на цената на едно кино. Допринесох билетите да са максимално евтини, за да могат да дойдат повече зрители", подчерта Пулев, който получи наградата си за спортист №1 у нас за месец декември.

Той допълни, че интересът към боксовата академия "Пулев" е огромен.
 
"Залата в нашата школа е пълна. Имаме и още спортове - каратистчетата са малки и сладки. И чужденци има, не само наши деца. Предвиждаме да направим и другаде някъде такава школа. Има и такива, които идват за обща култура. Те също са добре дошли. Има и такива, за които треньорите ми казват, че ги учат да ходят правилно. Има потиснати деца, обръща им се внимание и психологически".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес