Зареждане

Промененият Adrien Broner: Вече не плямпам глупости

Промененият Adrien Broner: Вече не плямпам глупости
Публикувано на: Февруари 17, 2017 в 10:20 ч
 
Бившият световен шампион в четири дивизии Adrien Broner заяви, че е изкарал безпроблемен и добър тренировъчен лагер преди срещата с Adrian Granados тази събота в Синсинати.


Това е първи двубой за “The Problem” от месец април 2016 година, когато той записа успех над Ashley Theophane. В тази среща Broner трябваше да защитава световната си титла на WBA, но той загуби пояса, след като на кантара не успя да влезе в категорията.

“Имах страхотен лагер и се чувствам великолепно. Благодарен съм на отбора си, който ми помогна да достигна този етап от кариерата си. Зная, че всички са свикнали да се държа самохвално, но това вече не съм аз. Имам много респект към Adrian Granados. Той е страхотен боксьор.”

“Аз съм бизнесмен, който умее да се боксира. Това съм аз. Вече няма да плямпам глупости”, добави той.

Той сподели, че няма да търси задължително нокаута срещу Granados.

“Най-добрите ми нокаути идват тогава, когато не ги търся умишлено. Последният ми мач бе ужасен, защото търсех именно нокаут. Но например двубоя с Khabib, там не го търсех, но той дойде. Тогава идват най-добрите нокаути. Целта ми е просто да направя едно добро шоу за феновете в Синсинати. Очаквам специална атмосфера”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес