Зареждане

При успех на Паркър ще има реванш за британеца

При успех на Паркър ще има реванш за британеца
Публикувано на: Март 30, 2018 в 12:19 ч
Източник: Агенция Фокус
 Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър ще проведат реванш само ако британецът загуби в събота. Това стана ясно от думите на неговия мениджър Еди Хърн. Промоутърът не казва това директно, но изводът се прави от контекста.
 
"Дали ще има реванш е въпрос на написаното в договора между двете страни. А както знаете, той е конфиденциален. Всичко зависи от развоя на мача. Ако станем свидетели на изненада и боят наистина бъде превъзходен, то такъв може и да бъде предизвикан", заяви Хърн.

Джошуа ще спечели 13 милиона долара от битката на "Принсипалити Стейдиъм" в Кардиф, докато за Паркър ще останат около 7, съобщава Агенция Фокус.

Според плана на Хърн Ей Джей ще боксира още два пъти до края на годината в зависимост от състоянието му след срещата с непобедения новозеландец. Вторият му мач трябва да е през юли като доброволна защита на пояса на WBA. Фаворит за среща с него е Джаред Милър - Голямото бебе. Третият сблъсък може да е дългоочакваният обединителен мач с Дионтей Уайлдър. Това означава, че победа в събота на Джошуа отхвърля опцията за реванш с Паркър.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес