Зареждане

Преизбраха с пълно единодушие Красимир Инински за президент на БФ Бокс

Преизбраха с пълно единодушие Красимир Инински за президент на БФ Бокс
Публикувано на: Март 5, 2021 в 17:00 ч
Красимир Инински бе преизбран с пълно единодушие за нов, трети мандат, начело на Българска федерация по бокс. Той получи подкрепата на всички присъстващи по време на Общото Отчетно-Изборно събрание, което се проведе днес сутринта, на петия етаж в сградата на Министерството на младежта и спорта.

„Благодаря ви за доверието. Ще продължа да бъда всеотдаен и да влагам всичко от себе си в нашата кауза, а именно – развитието на българския бокс. Щастлив съм, че днес показахме, че всички ние сме от един отбор. И заедно, като юмрук, ще продължим да пишем историята на нашия любим спорт”, каза след преизбирането си Красимир Инински.

По време на събранието бе направен финансов отчет за миналата година, както и бе гласуван проекто-бюджета за 2021 година. Отчетени бяха и успехите на родните таланти. Въпреки липсата на много състезания, заради пандемичната обстановка, българските боксьори спечелиха 19 медала от европейските първенства за юноши, младежи и девойки. От тях 3 златни, 5 сребърни и 11 бронзови.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес