Зареждане

Погром! Фюри победи Уайлдър с технически нокаут

Погром! Фюри победи Уайлдър с технически нокаут
Публикувано на: Февруари 23, 2020 в 07:42 ч
Тайсън Фюри изнесе урок на Дионтей Уайлдър разсипвайки американеца с удари и приключвайки го в седмия рунд при реваншът им в Лас Вегас.

С това Фюри взе и титлата в тежката категория на WBC.

Фюри доминира още от самото начало, сваляйки Уайлдър няколко пъти, преди американецът да бъде спасен от рефера, след като неговия ъгъл хвърлиха кърпата на ринга.

Фюри успя да нанесе много силен удар зад лявото ухо на Уайлдър, която може би беше от повратните точки в двубоя - Уайлдър загуби засилката си и се видя, че му тече кръв от устата и ухото. В следващия рунд той беше на земята от препъване, губейки равновесие.
 

В петия рунд Фюри успя да нанесе и много силно кроше в главата, комбинирано с удар в тялото, който прати Уайлдър обратно на земята.

В седмия рунд Уайлдър бе притиснат в неутралния ъгъл и след като отнесе няколко тежки удари, реферът прекрати срещата, след като от ъгъла на бившия шампион хвърлиха кърпата в знак на предаване.


След победата Фюри похвали Уайлдър за шампионското му сърце, а след това изпя "Bye, bye Miss American Pie".
 


Това е първата загуба на Уайлдър, който загуби и титлата си, която държеше от 2015-та. Фюри пък увеличи победите си на 31 от 32 двубоя в среща, която беше най-добрата в кариерата му.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес