Зареждане

Петър Лесов: На Питър ще му е много трудно дори да удари Кубрат

Петър Лесов: На Питър ще му е много трудно дори да удари Кубрат
Публикувано на: Декември 1, 2016 в 08:30 ч
Източник: novsport.com
Легендарният български боксьор от ЦСКА Петър Лесов изрази своята увереност, че Кубрат Пулев ще победи Самюел Питър. Олимпийският и двукратен европейски шампион заяви за CSKA.BG, че Кобрата, който също е възпитаник на червената школа, ще се справи с Питър, но мачът няма да бъде лек за българина, съобщава novsport.com.
 
„Ще бъде хубава среща. Питър е добър боксьор. Кубрат обаче е по-подготвен, води по сериозна подготовка с много добри треньори. Мисля, че 100 % поне първите 2, 3 рунда ще играе от дистанция да го види какво представлява, без да търси нокаут. След първите рундове на Питър ще му е много трудно дори да удари Кубрат”.
 
„Това, че Кубрат се изгради като боксьор в ЦСКА, много му помага и сега. В ЦСКА се играе само за първо място. Там е най-голямата дисциплина, което много помага за изграждането на състезателя.”
 
Що се отнася да евентуален мач за световната титла с другите претенденти- Джошуа или Кличко:
 
„Аз мисля, че срещу Джошуа ще е по трудно, а срещу Кличко ще има по големи шансове. С Кличко той направи грешка, че скочи още първите рундове. Трябваше първите 3, 4 рунда да се раздвижи, да го изкара от дистанцията и щеше да му е по-лесно. Сега обаче ще бъде много по различно”, добави легендата на ЦСКА и българския бокс Петър Лесов.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес