Зареждане

Paulie Malignaggi: Спечелих двубоя с лекота, но съдиите гледаха кръвта

Paulie Malignaggi: Спечелих двубоя с лекота, но съдиите гледаха кръвта
Публикувано на: Юни 24, 2019 в 00:00 ч
Paulie Malignaggi загуби от Artem Lobov в главната битка на BKFC 6, което се проведе във Флорида миналия уикенд. Двамата имаха голяма вражда и сипеха обиди и закани, но това остана във въздуха и те разочароваха с представянето си. Всички очакваха здрава битка, която така и не се случи. Malignaggi  и Lobov изкараха 5-те рунда, а след тях съдиите дадоха победата с решение за Lobov. Paulie не беше съгласен със съдиите и сподели, че печелил срещата с лекота, но съдиите гледали кръвта:


Ироничното е, че съдиите ми дадоха първите два рунда, а след тях не ми дадоха рунд. Случват се такива глупости в такава организация. Получих аркада в третия рунд. Съдиите просто гледаха кръвта и нищо друго. Аз го надиграх с лекота, но за съжаление получих аркада. Истината е, че съдиите гледаха само кръвта, а не цялата битка и това, което се случваше на ринга. 

Той не направи нищо повече от този клинч, в който ми вкара няколко добри попадения. Мислех си, че печеля тази битка прекалено лесно. За съжаление те не го видяха. Приключих с BKFC. Все още не съм съгласен с някои неща, които Artem каза, но съм сигурен, че хората не са съгласни с нещата, които аз казах. Уважение за Lobov, който сега има новородено. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес