Зареждане

Пади Пимблет твърди, че битката между Пол и Силва била уредена

Пади Пимблет твърди, че битката между Пол и Силва била уредена
Публикувано на: Ноември 30, 2022 в 00:00 ч
Младата звезда на UFC Пади Пимблет вярва, че битките на Джейк Пол са уредени, след като гледа кадри от последната му победа над Андерсън Силва.

В момента ‘The Baddy’ се готви да се изправи срещу Джаред Гордън в подглавното събитие на UFC 282 в T-Mobile Arena в Лас Вегас на 10 декември.

Преди най-голямата битка в кариерата си, 27-годишният боец сподели мислите си относно ютубърите в бокса.

„Те са банда идиоти. Отдавам заслуженото на Джейк Пол - той тренира толкова много, че вероятно би могъл да победи някои професионални боксьори“, каза Пимблет.

„Той разполага с неограничени средства и не му е нужно да прави нищо друго, не трябва да ходи на работа. Всичко, което трябва да прави, е да боксира. Той наема най-добрите треньори, най-добрите диетолози и всичко останало."

Въпреки че признава „The Problem Child“ за приличен боксьор, Пимблет вярва, че някои от битките на Пол са уредени, след като е гледал последната му победа над легендата на UFC Андерсън Силва.

„Джейк Пол всъщност не е толкова зле, въпреки че мисля, че битките му са уредени“, добави той.

„Не мисля, че нокаутът на Тайрън Уудли беше уреден, защото когато бъдеш нокаутиран по този начин и се приземиш с лице към земята, ако не си в безсъзнание, инстинктивно си протягаш ръцете напред. Няма как да се симулира, това е човешка реакция.

Но видях удара, с който той удари Андерсън Силва, когато седна - той дори не го удари.“


Боецът с 3-0 UFC, който преди това беше предизвикан от брата на Джейк, Логан Пол, казва, че би се забавлявал с битка с интернет знаменитост за подходящата сума пари.

„Това са лесни пари. Не искам да се боксирам никой от тях, не ме е грижа за тях“, завърши Пимбълт.

„Правя това правилно и професионално срещу някои от най-добрите бойци в света. Но ако някой от тях иска да ми плати милиони лири, за да ги пребия, аз съм навит."

Докато Pimblett се забавлява с разговори за битки в бокса, изглежда малко вероятно те да се случат, тъй като той продължава бързото си напредване в класацията на препълнената с опасни бойци лека дивизия на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес