Зареждане

От щаба на Floyd Mayweather готови отново да сритат задника на Conor McGregor

От щаба на Floyd Mayweather готови отново да сритат задника на Conor McGregor
Публикувано на: Май 26, 2019 в 00:00 ч
През последните няколко дни Conor McGregor анализира миналите битки с Floyd Mayweather и Khabib Nurmagomedov. Звездата от Ирландия загуби тези битки, но си намери оправдания и вярва, че при реванш ще успее да отмъсти на двамата непобедими шампиони. McGregor тренира усилено и е готов да се бие, а Leonard Ellerbe, който е директор на Mayweather Promotions твърди, че са готови за нова битка с McGregor и той просто трябва да звънне един телефон, ако иска пак да му сритат задника:


Не съм чувал, че той иска нова битка с Floyd. Ще кажа на McGregor, че той е винаги добре дошъл и може да получи това сритване на задника. Уважавам Conor, Dana и останалите бойци, но ако той иска още един пердах, то той знае какво да направи. Ако иска битка McGregor трябва да се обади на Dana White. Това е нещото, което той трябва да стори. 

Не мога да говоря от името на Floyd, но ако McGregor иска сритване на задника, то Floyd ще му го даде. Mayweather няма никакъв интерес да се бие в бокса. Той има огромно богатство, което инвестира и няма интерес да се върне в професионалния бокс. Мисля, че Floyd ще се съгласи на срита задника на McGregor.




Ще има ли втора битка ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес