Зареждане

Официално: Макгрегър подписа и стана съсобственик в BKFC

Официално: Макгрегър подписа и стана съсобственик в BKFC
Публикувано на: Май 11, 2024 в 02:00 ч
Звездата на UFC Конър Макгрегър разшири своята бизнес империя, като стана съсобственик на лигата за битки с голи ръце Bare Knuckle Fighting Championship / BKFC /. Ирландецът официално подписа договора в своята кръчма Black Forge Inn в Дъблин. Там беше и Дейвид Фелдман, който е собственик на лигата. Двамата подписаха документите и си стиснаха ръцете.

Тази сделка с BKFC следва предишния флирт на Макгрегър с организацията през 2023 година. Тогава той присъства на събитие на BKFC и дори имаше запомняща се среща със звездата на BKFC Майк Пери. Основани през 2018 година, BKFC са известни със своите брутални битки, които придобиват все повече популярност. 

Организацията вече привлече бивши бойци от UFC като Еди Алварес, Чад Мендес, Люк Рокхолд, Майк Пери, Пейдж ВанЗант и други. Докато инвестицията на Макгрегър в BKFC разширява бизнес портфолиото му, дългоочакваното му завръщане в октагона засега остава приоритет. Той се изправя срещу Майкъл Чандлър на 29 юни в UFC 303, което ще се проведе в Лас Вегас.

Вижте как Макгрегър подписа:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес