Зареждане

Официално: Джейк Пол срещу Томи Фюри на 26-ти февруари

Официално: Джейк Пол срещу Томи Фюри на 26-ти февруари
Публикувано на: Януари 28, 2023 в 00:00 ч
Миналия месец известният журналист Ариел Хелуани съобщи, че „Проблемното дете“ ще се завърне в играта, за да се изправи срещу Томи Фюри (8-0), по-малкия полубрат на шампиона на WBC в тежка категория Тайсън Фюри. 

Битката между Джейк Пол и Томи Фюри вече е официална. Датата е определена за 26 февруари в Рияд, Саудитска Арабия. Битката е планирана за 8 рунда в категория до 84 килограма. Toва ще бъде 3-ти опит на двамата боксьори да премерят сили на ринга. 

2023 г. се очертава да бъде голяма година за Пол (6-0), който засили участието си в бойните спортове по-рано този месец. Джейк подписа договор за битка в смесените бойни изкуства с ММА лигата PFL. Цялото събитие ще си партнира с Top Rank и ще се излъчва чрез PPV по ESPN+ в Съединените щати. 

Първоначално беше планирано двамата да се бият през декември 2021 г., но британският боксьор се оттегли, позовавайки се на счупено ребро и инфекция на гръдния кош за оттеглянето си. През август миналата година двамата пак трябваше да се бият, но Фюри не можа да влезе в САЩ и битката пропадна.

По е с рекорд 6-0 на ринга и печели 4 от победите си с нокаут. За последно той победи Андерсън Силва с решение в края на октомври 2022 година. Фюри от своя страна е с рекорд 8-0 и печели 4 от срещите си с нокаут. За последно той победи Даниел Бочиански през април 2022 година.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес