Зареждане

Невероятна победа за Борислав Велев във Франция (видео)

Невероятна победа за Борислав Велев във Франция (видео)
Публикувано на: Януари 26, 2019 в 08:17 ч
Българският боксьор Борислав Велев – Рой, направи записа забележителна победа професионалния ринг. 19-годишния талант от боксовата школа на „Левски“ и възпитаник на Цветомир Матеев и Владислав Георгиев – Тръстиката, нокаутира в първия рунд Али Адру на галавечер в Гренобъл (Фр). Срещата приключи само за 50 секунди.

Това беше втори успех за Велев. Той дебютира през август 2017-а, когато нокаутира Коце Благоев за по-малко от две минути.

Рой е ново попълнение в тима на „Алексеев боксинг промоушън“.

„В началото на годината подписахме 3-годишен договор и вярвам, че за този период ще го подготвим за световна младежка титла - сподели мениджърът Васко Алексеев. – Успехите не закъсняха. Вярвам, че той ще бъде един от най-атрактивните български боксьори. Рой има изключително атрактивен професионален стил и винаги се опитва да довърши срещите с нокаут."

Велев има 14 титли от първенства на България в различните възрастови групи. Четири пъти е обявяван за най-техничен боксьор и веднъж за Боксьор номер едно. В продължение на пет години няма поражение в олимпийския бокс.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес