Зареждане

Naazim Richardson ще е новият треньор на Badr Hari

Naazim Richardson ще е новият треньор на Badr Hari
Публикувано на: Февруари 9, 2012 в 16:33 ч

badr hari naazim richardson

Треньорът Naazim Richardson наскоро се срещна с кик-боксьора Badr Hari и двамата най-верояно ще започнат съвместна работа по подготовката на Hari за професионални боксови състезания.

Naazim Richardson е известен треньор, който е подготвял бойци като "Sugar" Shane Mosley и Bernard Hopkins. Той залови и Antonio Margarito със субстанция подобна на гипс, нанесена по бинтовете му преди двубоя му с Mosley.

"Bouie Fisher винаги ми казваше в залата 'Гледай тази врата и вероятно някой ден през нея ще влезе точния човек'. Попитах го какво има предвид и той ми каза 'Някой ден, някое момче ще влезе през тази врата и ще прави каквото му кажеш и ще стане толкова добър, колкото му кажеш.' Помня когато работихме заедно с Freddie Roach и когато Manny Pacquiao влезе през вратата на Wild Card Gym, той ми каза 'Ето за него е построена тази зала.' Badr Hari може би е същия тип човек.

Badr Hardi е добър, а също и треньорът мъ Mike Passenier. Badr Hari ме спечели. Веднага след като се срещнахме, той ми каза че няма да ме подведе и че ще ме накара да се гордея. Но не това ме спечели. Това, което той каза ми повлия най-много - 'Не искам да съм в Топ 10, искам да съм най-добрия.' Той има правилната нагласа да направи всичко това."

Вместо да избягва братята Klitschko при първите си участия на професионални ринг, Hari ги обяви за най-големи врагове.

"Ако Klitschko-вците искат да дойдат, нека заповядат. Ще се случи това, което Mike Tyson направи на Larry Holmes."

Евентуален двубой между някой от братята и Badr Hari ще бъде голямо събитие.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес