Зареждане

Мнението на Malignaggi за McGregor се е променило напълно след спаринг срещите

Мнението на Malignaggi за McGregor се е променило напълно след спаринг срещите
Публикувано на: Август 1, 2017 в 12:30 ч
 
Всичко, от което се нуждаеше Paulie Malignaggi, беше да прекара малко време на ринга с Conor McGregor, за да разбере, че супер звездата на ММА е напълно сериозен относно сблъсъка му с Floyd Mayweather.
 
Наскоро пенсиониралият се двукратен световен шампион по бокс бе поканен в тренировъчни лагер на McGregor, за да му помогне да се подготви за дебюта си срещу Mayweather.
 
Преди време Malignaggi нарече амбициите на McGregor в бокса - шега. Въпреки това, след като прекара известно време на ринга с шампиона на UFC в лека категория, мнението на Malignaggi за McGregor изглежда се е променило за последните няколко седмици.
 
Според интервюто на Malignaggi за Sky Sports, боксьорът е повече е впечатлен.
 
"Това ме накара да уважавам McGregor, след като видях работната му етика и тренировъчния лагер. Виждайки го да работи усилено всеки ден и наистина да е решен да победи в тази среща."
 
 
"Когато говориш с Conor, най-напред си мислиш, че този човек наистина не мисли, че ще спечели този мач, а само мисли за тази битка като за 100 милиона долара. Тогава, когато наистина започнете да говорите с него, вие започвате да осъзнавате, че този човек наистина вярва дълбоко в сърцето си в тази победа и има всички основания, защото всеки път, когато някои се е съмнявал в него той успявал да преодолее трудностите и да спечели, без значение за какво става въпрос."
 
"Излязъл е от бедността, станал е шампион на UFC, станал е шампион на UFC в две различни категории едновременно. Каквото и да е, той го е направил. Няма причина да се съмнява в себе си, защото все още не е грешал."
 


След като прекара известно време на ринга с McGregor, Malignaggi е напълно наясно не само с пробивната сила на ирландеца, но и с неортодоксалния му стил, който ще бъде нещо съвсем ново за Mayweather на 26-ти август.
 
"Conor работи върху конкретен план за игра и мога да добавя, че той има доста придобита твърдост от света на смесените бойни изкуства. McGregor е човек, който ще влезе там с различен стил. Ще зависи от Conor да излезе там и да покаже какво е научил по време на тренировъчни лагер и да видим дали ще спечели уважението на Floyd", завърши Malignaggi.
 
Фактът, че McGregor е направил такова впечатление на опитен боксьор от калибъра на Malignaggi, предполага, че това няма да е едностранна битка, както много хора очакват, когато Mayweather и McGregor се изправят един срещу друг.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес