Зареждане

Милен Паунов срещу Камил Соколовски в първи сблъсък от „Bigger`s Better 10”

Милен Паунов срещу  Камил Соколовски в първи сблъсък от „Bigger`s Better 10”
Публикувано на: Февруари 24, 2012 в 14:50 ч

Българският боец Милен Паунов ще срещне 105-килограмовия поляк Камил Соколовски в мач от първи кръг на турнира „Bigger`s Better”. Опитния възпитаник на бургаския боксов клуб „Победа Черноморец” спокойно прие отреденият от жребия противник. „Не познавам играта му и не ме притеснява това че е с 10 кг по тежък от мен. Надявам се не толкова да бъда по-бърз от него, а по-хитър” – сподели с усмивка боксьорът, за който в утрешния ден публиката в спортна зала „Младост” ще подкрепя. Соколовски сподели, че е гледал играта на българина в интернет и не очаква лесен мач.

милен паунов мма българия


Специално за участието на Милен в елитното бойно шоу, в Бургас ще пристигнат голяма група състуденти на Паунов от НСА. Агидките на баскетболния, волейболния и футболния клуб също ще бъдат в зала „Младост” в подкрепа на бургаския талант. Милен Паунов ще излезе от синия ъгъл, с лично тегло 96 кг. Срещите са с продължителност 3 рунда по 3 минути.

Ето всички двойки в първите четири мача от десетия турнир „Bigger`s Better”:

Николае Визитиу (Молдова) 118 кг. – 97 кг. Марсел Готшалк (Германия)
Енрике Зова (Холандия) 101 кг. – 110 кг. Драган Йованович (Сърбия)
Милен Паунов (България) 96 кг. – 105 кг. Камил Соколовски (Полша)
Петре Гананау (Румъния) 103 кг. – 126 кг. Роджър Пинас (Суринам)

Преди основните срещи на ринга в мач за престиж умения ще покажат българинът Тодор Тодоров и румънецът Константин Беженау. Веднага след тях стартира същинската част, която ще бъде излъчена пряко по „Евроспорт”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес