Зареждане

Mikkel Kessler е сред вариантите пред George Groves

Mikkel Kessler е сред вариантите пред George Groves
Публикувано на: Юни 5, 2017 в 18:00 ч
 
По време на впечатляващатa си победа в мача за световната титла срещу Fedor Chudinov, George Groves повреди челюстта си. Но новият шампион на WBA в супер-средна категория може да бъде готов отново да се бие през октомври, вероятно дори през септември, а Groves има редица привлекателни възможности пред себе си.
 
Той би могъл да се бие отново с дългогодишния си съперник James DeGale или дори със завръщащата се звезда Mikkel Kessler. Промоутърът Kalle Sauerland заяви пред "Boxing news": "Имаме доста опции пред нас, може да последва битка с Ramirez (шампиона на WBO), може да има битка с DeGale, може дори и да се стигне до битка с Kessler, което ще се приветства много добре в Обединеното кралство. Спомням си как си разменяха удари в спаринг битка, преди втората среща с Froch (Froch-Kessler II), вероятно щеше платя хиледарка, за да ги гледам на спаринг. Беше яко." 
Почти се е стигнало до нов мач между Groves-DeGale. "Бяхме много близо до мач с DeGale, вместо с Chudinov. Много близо. Направихме жертви, но в крайна сметка не успяхме да постигнем договорка. Това е точно така.", каза Sauerland. "Всяка битка може да се уговори, ако има желание, разбира се, особено когато има голям залог и гледаемост".
 
"Вариантите са много. В това положение сме, защото сме си го заслужили. Приятно е да имаш възможности", добави Sauerland.
 
"Мисля, че всички шампиони са на хоризонта. Всъщност не сме коментирали следващите стъпки. Ше говорим следващата седмица и ще излезем с боен план и ще го следваме. Дали ще излезем срещу DeGale или срещу някой друг, ще го преценим в последствие. Tрябва да вземем най-доброто решение за George. Това е труден спорт... Той иска големи битки."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес