Зареждане

Мики Гарсия финализира битката с Пакиао

Мики Гарсия финализира битката с Пакиао
Публикувано на: Март 3, 2021 в 07:24 ч
Мики Гарсия най-накрая ще получи това, което си поиска - голям двубой срещу Мани Пакиао. Според боксьора двубяот е почти уреден, като се очаква дата през май.

Въпреки, че според много от феновете на бокса това е двубой само за пари между две застаряващи звезди, все пак шоуто ще е на ниво.

Гарсия реално не е направил нещо особено, за да заслужи двубой с Пакиао, а мнозина очакваха да видят Пакиао срещу Ерол Спенс или Терънс Крауфорд.

Минаха и две години от последния двубой на Пакиао и може би е добре да го видим в загряващ двубой срещу Гарсия преди някой по-сериозен опонент.

Мики беше страхотен боксьор, когато се биеше в по-леките категории, но от 2019-та той качи категорията и му липсва размер, за да се мери с по-големите от него.

"Финализираме детайлите, но се надявам да получим дата в близките дни. Точна дата, локация и всичко останало,Ю сподели Мики Гарсия.

"Опитваме се да уредим всичко за май."

Ако Пакиао и Мики са планирали май за битката си ще е интересно дали ще изберат датата 8-ми май. Тогава ще влязат в пряка конкуренция с друг голям боксов двубой - между Канело Алварез и Били Джо Саундърс.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес