Зареждане

Mikey Garcia за отказването си от IBF: Прекалено много големи срещи предстоят

Mikey Garcia за отказването си от IBF: Прекалено много големи срещи предстоят
Публикувано на: Ноември 1, 2018 в 08:47 ч
С очакването да се финализира среща в първите два месеца на идната година с участието на IBF шампиона в полусредна категория Errol Spence, стана ясно, че Mikey Garcia официално се е отказал от титлата в лека категория на същата организация.

Garcia бил притиснат да я защитава срещу претендент номер едно - Richard Commey.

Представители на Garcia съобщават, че не е могъл да защитава титлата по ред причини, което допълнително поражда очаквания, че преговорите за срещата със Spence за февруари се развиват добре.

"Нямаше как да се споразумеем, защото предстоят много големи срещи. Хората знаят за интереса ми да се бия с Errol Spence в полусредна категория, но също има срещи и в други категории, които също биха ми били интересни. В момента се опитваме да намерим най-добрия вариант."

Това е втората IBF титла, от която се отказва Mikey в рамките на тази година. Той също освободи и титлата в суперлека категория, която спечели в среща със Sergey Lipinets през март. Титлата в лека категория той спечели през юни, когато се би срещу Robert Easter Jr.

"Решихме да се оттеглим от шампионата - искахме да се разберем с IBF, но те си имат правила, които не можахме да спазим. Времето за преговори е малко, така че желая успех на Commey и неговия противник."

"Мислим да се бием през януари или февруари, като всичко зависи от това, коя дата ще ни дадат. Ще търсим най-доброто за нас - искаме да направим една силна среща, но е факт и че освен Spence имаме интерес също към Lomachenko, Pacquiao и още от най-добрите."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес