Зареждане

Мейуедър - Макгрегър 2 е близо до финализиране

Мейуедър - Макгрегър 2 е близо до финализиране
Публикувано на: Юли 28, 2022 в 07:00 ч
Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър са "много близо" до сключване на сделка за мултимилионния реванш. 

"Money" е склонен да заложи непобедения си рекорд на картата, твърди източник. Личните условия са били договорени, според вътрешния човек, но все още има спорове относно броя на рундовете, като "Notorious" иска десет рунда. 

Битката е планирана за лека категория, каза източникът, което ще означава, че ирландецът ще трябва да отслабне. Източник, близък до лагера на Money, каза следното пред The Sun: 

„Конър ще приеме двубоя само при условие, че Флойд е готов да заложи професионалния си рекорд. Двубоят няма да бъде демонстративен, ще бъде официален двубой. Ще бъде в лека категория. Това е, което знаем досега. 

Това ще бъде последният път, когато Флойд се качва на ринга, така че не е за изпускане. Сделката е много близо до сключване. Личните условия са договорени и от двете страни. 

Това ще бъде едно последно шоу. И да, рекордите ще бъдат заложени на карта. Флойд го вижда като края на ерата на Мейуедър и началото на ерата на Джервонта Дейвис. 

В момента има спорове относно рундовете, като отборът на Конър иска 10 рунда. Но сделката и правата със сигурност са към финализиране.“

Твърди се, че 45-годишният Мейуедър тренира „сякаш е на 30“ и очаква двубоят да се проведе следващия март в Близкия изток с потенциална битка между Джервонта Дейвис и Райън Гарсия като подглавна, според вътрешен човек от лагера на "Money". 

Миналия месец се заговори, че двете спортни легенди преговарят за потенциален реванш, който може да струва умопомрачителните 1 милиард долара (830 милиона британски лири). В първата битка през 2017 г. Мейуедър записа 50-0 след нокаут над Макгрегър в десетия кръг, правейки около £250 милиона. 

Макгрегър прибра около £100 милиона от сблъсъка, който беше първият му професионален боксов двубой. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес