Зареждане

Мейуедър иска $600 милиона за битка с Хабиб или Макгрегър

Мейуедър иска $600 милиона за битка с Хабиб или Макгрегър
Публикувано на: Март 7, 2020 в 17:06 ч
Флойд Мейуедър е определил цената си за потенциална битка с Конор Макгрегър или Хабиб Нурмагомедов. Дълго време Конър Макгрегър гони реванш с непобедената легенда, след като Мейуедър го нокаутира и го направи богат преди няколко години. "The Eagle" също иска да намаже и призова за 11 рунда бокс и 1 рунд ММА с Флойд.

Не е ясно дали Флойд ще се качи на ринга срещу някой от тях, но той определено е готов да го направи. Това обаче няма да е евтино и ще струва $600 милиона. Ето какво сподели Мейуедър пред медиите за бъдещите си цели на ринга:


Мейуедър: Говорихме в социалните медии и в момента има две имена. Говорихме за битката с Конор Макгрегър, говорихме за битката и с Хабиб. За мен цифрата е 600 милиона долара. Ако ще отида там и ще рискувам, ще трябва да си заслужава. 

По време на пресконференцията преди битката между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън, "The Eagle" реши да коментира това искане от страна на Флойд. Нурмагомедов не вижда кой може да даде такава сума на непобедения боксьор. Ето какво сподели Хабиб:


Хабиб: Флойд иска $600 милиона, за да се бие с мен ? Кой ще му даде тези пари? Аз няма да му ги дам. Дейна Уайт също няма да му даде такива пари.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес