Зареждане

Мейуедър: Готов съм за лесни 300 милиона срещу Макгрегър или Хабиб

Мейуедър: Готов съм за лесни 300 милиона срещу Макгрегър или Хабиб
Публикувано на: Октомври 2, 2020 в 17:00 ч
Легендарният Флойд Мейуедър няма нищо против да се качи на ринга с Конър Макгрегър. Двамата се биха през 2017 година в Невада. Битката им продължи 10 рунда, в които Конър се представи добре, но загуби с нокаут. "The Notorious" успя да заработи близо 100 милиона долара, а Флойд си изкара към 300 милиона от срещата.

Разбира се, нямаше никакъв смисъл от тази битка за спорта, но понякога са важни финансите, а сблъсък между две огромни звезди винаги носи приходи. Боксовата им среща продаде над 5 милиона платени гледания. В последните години често Макгрегър и Флойд говорят за реванш.

Мейуедър дори беше готов да се боксира с Хабиб Нурмагомедов, който го предизвика миналата година. Преди няколко дни в интервю "Money" сподели, че е готов да се качи на ринга срещу Хабиб и Конър, за да изкара лесните пари. Ето какво още каза той:

Ако има възможност да спечеля още едни лесни 300 милиона срещу Макгрегър, тогава съм готов. Ще играя по същия начин като в първата битка и резултата ще е същия. Здравето е богатство. Ще се боксирам с Макгрегър или друг неопитен боец. Разбира се, щях да се бия и с Хабиб. Това са битки за 300 милиона долара. 

Вече имах своята ера и сега е времето на младите бойци. За мен е добре да се бия с Хабиб или Макгрегър, защото мога да спечеля 600 милиона. Боят с такива момчета не е травматичен, а забавен. Конър не може да удря, той не може да удря. 

Дори не си спомням как ми вкара някакъв ъперкът в боя. Забавлявах се, мислейки си: „Този пич е много мек“. Той знае какво е сгрешил тогава и знае какво е направил правилно. Основната му грешка - той се качи на ринга с мен срещу голям хонорар. 









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес