Зареждане

Мениджърът на Wilder се съмнява, че срещата с Joshua ще се състои през идната година

Мениджърът на Wilder се съмнява, че срещата с Joshua ще се състои през идната година
Публикувано на: Септември 26, 2018 в 11:48 ч
Всички очакват да се организира срещата между шампионите Anthony Joshua и Deontay Wilder. Shelly Finkel, който работи с Wilder, обаче смята, че шанстовете това да се случи скоро са нулеви.

"Дори и малката надежда си отиде."

"Всичко зависи от тях - ако са сериозни, ще се върнат при нас. Ако не са, както изглежда към момента, знаят, че няма да се бием за твърдо заплащане, както и че няма да участваме, ако няма клауза за реванш. Нищо, че сме уверени, че Wilder ще нокаутира Joshua."

"Не влизаш в среща с такива размери без да имаш възможност за реванш. Бяха навити да действат така с Klitshcko. Защо не искат и с нас?"

През изминалия уикенд Joshua успя да надвие руснака Alexander Povetkin в рамките на седем рунда. Wilder, от своя страна, ще се изправи срещу Tyson Fury на 1-ви декември.

Дали срещата между Wilder и Joshua ще може да се организира за 2019-та?

Според Finkel, това няма как да се случи, ако условията останат същите.

"Доколкото знам, те искат първо да се бият с Dillian Whyte и ако Oleksandr Usyk успее да надвие Tony Bellew, тогава ще се бият и с него през зимата. Ако стоят така нещата - значи не."

"Може да говори каквото си пожелае. Но аз вярвам, че ако якой иска нещо, го прави. Ако ли не - не."

Hearn на няколко пъти е споделял, че Whyte ще бъде като резервен вариант за Joshua през април, ако не успеят да се споразумеят с Wilder. А Usyk, който наскоро подписа с Hearn, ще чака да се изправи срещу Joshua през следващата есен.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес