Зареждане

Mayweather-старши: Canelo ще победи Golovkin без проблем!

Mayweather-старши: Canelo ще победи Golovkin без проблем!
Публикувано на: Септември 5, 2017 в 12:30 ч
 
Floyd Mayweather-старши, баща и треньор на Floyd Maywaether-младши, смята че Canelo Alvarez (49-1-1, 34 KO's) ще победи Gennady Golovkin (37-0, 33 KO's) след две седмици, когато ще се състои тази дългоочаквана битка.
 
Canelo ще се изправи срещу шампиона на WBC, IBO, IBF и WBA в средна категория на 16-ти септември в T-Mobile Arena в Лас Вегас.
 
Floyd Maywaether-младши е единствения боксьор, който има победа над Canelo. Той спечели битката след съдийско решение през септември 2013-та година.
 
 
Преди време Mayweather-старши даваше предимство на Golovkin, но това явно вече не е така. Той вярва, че бойните умения на Canelo ще направят голяма разлика в битката.
 
"Ще ви кажа какво мисля. Canelo ще го победи, ако използва много резки удари и подържа добра дистанция. Не трябва да спира с пласирането на удари и не трябва да му позволява да се приближава .", заяви Maywaether-старши.
 
"Мисля, че Canelo може да спечели тази битка без проблем. Мисля, че той трябва просто да се боксира и както казах, всеки път, когато Golovkin се приближи трябва да държите "куката" си готова, защото всичко, което трябва да направите е да го закачите веднъж и той никога няма да ви намери, повярвайте ми.", допълни той.
 
 
Maywaether-старши също така похвали Canelo, че е станал много по-добър боец, откакто претърпя първото си поражение в кариерата си, но все още смята, че Floyd-младши ще го победи в реванш.
 
"Разбира се, той е много по-добър боец сега, но ако отново се изправи срещу Floyd, той пак ще загуби. Той просто не може да улови Floyd. Просто казвам, че не може, това е.", завърши Mayweather-старши.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес