Зареждане

Майк Тайсън ще нокаутира Уайлдър след 6 седмици тренировки

Майк Тайсън ще нокаутира Уайлдър след 6 седмици тренировки
Публикувано на: Април 19, 2020 в 13:51 ч
Джеф Фенек, бившият треньор на шампиона в тежка категория по бокс, Майк Тайсън, вярва че легендата, ако тренира 6 седмици, ще може да нокаутира Дионтей Уайлдър за 1 минута.

Тайсън се счита за един от най-опасните и силни удрячи в историята на тежката категория. Той трупясва 44 от 56-те си опонента и все още държи рекорда за най-млад шампион в категорията, когато на 20-годишна възраст нокаутира Тревър Бербик през 1986-та година.

Тайсън се оттегли от спорта през 2005-та.

В момента "Железния Майк", на чиято автобиография направихме литературно четене на живо във Facebook страницата ни, в момента е на 53-годишна възраст, занимава се с отглеждане на марихуана, но следи доста зорко какво се случва в бокса.
 

При 42-те си победи Уайлдър е нокаутирал 41 опонента. Единствената му победа със съдийско решение е над Бърмейн Стивърн след това беше отмъстена с нокаут в първия рунд при реванша им.

Фенек вижда Уайлдър като голям удряч, но вярва че всичко при него рухва, когато някой го нацели в брадичката.

"Боксът вече не е същият. Гарантирам ви обаче, че ако Майк Тайсън тренира здраво за 6 седмици, ще може да нокаутира Уайлдър за 1 минута," категоричен е Фенек.

"Той ще сломи всички. Ако те падат нокаутирани от Тайсън Фюри, който е страхотен боксьор, но няма силен удар, то Майк Тайсън ще ги убие. Те просто не са на същото ниво в момента.

Дори в момента Майк ако тренира, ще ги победи. Фюри има други умения, но Дионтей има само един удар и нищо повече. Ако го удариш - свършено е с него. А Майк не пропуска."

Вижте също: Мейуедър: Мога да науча Уайлдър как да победи Фюри

Уайлдър и Фюри се очаква да направят трети двубой през есента, като за момента най-вероятно това да се случи е през месец октомври.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес