Зареждане

Майк Тайсън със свое шоу в Лас Вегас

Майк Тайсън със свое шоу в Лас Вегас
Публикувано на: Март 23, 2012 в 18:15 ч

 Източник: Gong.bg

 Боксовата легенда Майк Тайсън ще представи за първи път свое шоу в Лас Вегас идния месец и може да го пренесе на Бродуей и в лондонския Уест Енд, съобщи съсценаристът на шоуто.

 
Бившият шампион в тежка категория ще изнесе шест шоу програми в Лас Вегас от 13 до 18 април. 45-годишният боксьор вече репетира шоуто "Майк Тайсън: Безспорна истина, на живо на сцената", което ще бъде поставено в комплекса MGM Grand casino в столицата на хазарта.
 
Тайсън разкрива, че все още не е напълно сигурен какво ще каже за живота си, който включва присъда за изнасилване, три престоя в рехабилитационна клиника, два провалени брака и смъртта на дете.
 
"Зная какво вероятно си мислите. "Какво по дяволите ще прави той?" Честно казано аз също се чудя", заяви Тайсън пред вестник "Ю Ес Ей Тудей". "Животът е прекрасен. Не мога да се оплача. Преминал съм цял цикъл. Както може би си спомняте, аз съм човекът нокаутирал съперник за 30 секунди. Искам да разкажа историята си, за да ме разберете по-добре", сподели спортистът.
 
Сценарият за шоуто е дело на съпругата на Тайсън Кики и холивудският режисьор и сценарист Ранди Джонсън, който твърди, че то може да бъде представено в цял свят. "Надяваме се да го представим на Бродуей и на Уест Енд в Лондон. Мисля, че можем да го поставим във всеки един театър в света", заяви Джонсън.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес