Зареждане

Майк Тайсън прониза с кръвожаден поглед Джейк Пол

Майк Тайсън прониза с кръвожаден поглед Джейк Пол
Публикувано на: Септември 16, 2024 в 21:00 ч
Забавленията и игрите свършиха, "Iron" Майк Тайсън промени поведението си към твърдост, тъй като по-късно тази година ще се бие срещу Джейк Пол. Двамата се изправиха лице в лице на стадион "Cowboys" по време на футболен мач от НФЛ.

Майк Тайсън се изправя срещу Джейк Пол

На екрана Джейк Пол размахваше знаци с ръце, докато лицето на Майк Тайсън беше каменно. 


По време на друг сблъсък лице в лице Майк Тайсън имаше стоманено изражение към Джейк Пол:


На терена двамата отново се гледаха втренчено и всичко беше доста сериозно за "Iron" Майк.

Джейк Пол срещу Майк Тайсън

Джейк Пол трябва да се бие с Майк Тайсън на 15 ноември 2024 г. на стадион AT&T в Арлингтън, Тексас. Този мач беше отложен по-рано тази година поради здравословни проблеми на Тайсън, свързани с язва. Феновете са развълнувани от това събитие, докато други не са. То ще бъде предавано на живо по Netflix.

Битката ще се състои от осем двуминутни рунда, като и двамата бойци ще носят 14-унтови ръкавици, които са по-тежки от обичайните боксови ръкавици. Джейк Пол има рекорд от 10 победи и 1 загуба, като 7 от тези победи са с нокаут. Той е на 27 години. От друга страна, Майк Тайсън, който е на 58 години и ще навърши 58 години по време на двубоя, има рекорд от 50 победи и 6 загуби, с 44 нокаута. 

 
"Iron" Майк Тайсън е един от най-великите в историята на бокса в тежка категория, но най-добрите му години вече са далеч зад гърба му, след като се оттегли през 2005 г. след поредица от загуби. 'The Problem Child' Джейк Пол е постигнал успех на боксовия ринг срещу бивши състезатели на UFC като Андерсън Силва, Нейт Диас, Тайрън Уудли и други.

Освен основното събитие с участието на Пол и Тайсън ще има и съпътстващо събитие между Кейти Тейлър и Аманда Серано, което се очаква да бъде значим мач в женския бокс. В подгряващите срещи ще участват и забележителни бойци като Хулио Сесар Чавес младши и Аштън Силва.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес