Зареждане

Майк Тайсън: Преди бях наркоман и се биех само за парите

Майк Тайсън: Преди бях наркоман и се биех само за парите
Публикувано на: Ноември 1, 2020 в 00:00 ч
Легендарният Майк Тайсън се качва на ринга на 54-годишна възраст и за първи път от 15 години ще се боксира. Железния ще сподели ринга с друга легенда в лицето на Рой Джоунс в края на ноември. Срещата им ще е показно, но и двамата гледат на него като на истинска битка. Тайсън и Джоунс ще се боксират 8 рунда и в битката им няма да има съдии. Това подсказва, че победа може да бъде постигнаха само чрез нокаут.

Към края на своята кариера Тайсън се отдаде на наркотици и пропиля своето богатство, което възлизаше на 350 милиона долара.


Преди няколко дни двамата коментираха битката им на пресконференция и Тайсън разкри, че в края на кариерата си не е бил сериозен и се биел само заради парите. Ето какво още каза той:

Когато се оттеглих след последната ми битка, бях щастлив, че всичко приключи. Тогава бях напълно различен. Биех се само заради парите и бях наркоман.

Сега обаче имам желание и воля да се бия. Онзи човек в миналото беше просто като празна черупка. Чувствам се прекрасно и искам светът да го види. 

Toва е нещо, което съм правил цял живот. Сега съм по-развит от всякога. Моята цел е да извадя от строя Рой Джоунс. 

Ето го и трейлъра преди битката между Тайсън и Джоунс:






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес