Зареждане

Майк Тайсън излиза срещу акула

Майк Тайсън излиза срещу акула
Публикувано на: Юли 16, 2020 в 16:00 ч
Снимка: Дискавъри чанел
Противниците трябваше да избягат от челюстите на хищника, когато се биеха с Майк Тайсън по време на неговото време, когато беше шампион.

Сега Тайсън ще добие представа какво е усещането за противниците, изправени пред него в разгара на силите си, когато скочи на дълбокото и се изправи срещу Голямата бяла акула.

Борбата срещу океанския хищник ще се проведе в популярния програмен блок на Discovery Channel, обявен като „Седмица на акулите“ на 9 август.

Епизодът, озаглавен „Тайсън срещу челюстите: Гръм на рифа“, Железният Майк ще се изправи под водата срещу акулата в името на науката. За да надгради още повече напрежението, известният диктор Майкъл Бъфър ще се включи със своя глас.

„Приех това предизвикателство, за да преодолея страховете, с които все още се справям в живота. Приравнявам това с преодоляването на моя страх да се върна на ринга на 54 години“, каза Тайсън. „Научих се, че каквото и да ме сплашва, аз все още съм в състояние да се справя с предизвикателството и да преодолея всичко, което би ми попречило да изпълня мисията си в живота си да достигна най-високия си потенциал и да се приближа до Бога. "
 

В рекланото видео Тайсън се вижда как тича по плажа, сякаш е Дейвид Хаселхоф в „Спасители на плажа“.

"Седмицата на акулите е трудна, човече! Уау! ... Някой ще бъде ухапан", възкликва Тайсън, преди да проблясне ярка усмивка.

От Discovery казаха, че Тайсън „ще съчетае най-доброто от науката и технологиите, за да заснеме тайния живот на акулите, водейки зрителите там, където камери никога не са били досега.“

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес