Зареждане

Майк Тайсън и Шанън Бригс се сбориха в Бруклин

Майк Тайсън и Шанън Бригс се сбориха в Бруклин
Публикувано на: Април 21, 2024 в 08:00 ч
Майк Тайсън и Шанън Бригс бяха забелязани да участват в приятелска битка в Браунсвил, Бруклин, разпалвайки вълнение сред феновете преди предстоящия сблъсък на Тайсън с Джейк Пол.

Майк Тайсън, известен с легендарната си боксова кариера, пое по пътищата на Браунсвил, Бруклин, за носталгично посещение заедно с бившия боксьор Шанън Бригс. Посещението, обагрено с носталгия, видя Тайсън, сега на 57 години, да се свърже отново с квартала, където е прекарал голяма част от детството си.

Докато двойката се разхождаше из района, заобиколена от местни жители, атмосферата игриво ескалира между Тайсън и Бригс. В един спонтанен момент Тайсън свали горнището си и зае бойна позиция, което накара Бригс да последва примера му. Размяната между двете икони ескалира в боксов мач, като нито една от тях не нанесе значителни удари.

Боричкането завърши с весело примирие между двамата. Докато се подготвя за предстоящата си битка с Джейк Пол, наследството на Тайсън продължава да вдъхновява поколения, надхвърляйки границите на боксовия ринг.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес