Зареждане

Майк Пери: Тренирам, за да убивам! Не си играйте с мен

Майк Пери: Тренирам, за да убивам! Не си играйте с мен
Публикувано на: Април 30, 2024 в 14:00 ч
„Платинения“ Майк Пери, след впечатляващата си победа с нокаут над Тиаго Алвес, се обърна към дългоочакваната битка с друга бивша звезда на UFC, Дарън Тил.

Миналия уикенд на BKFC KnuckleMania 4, „Кралят на насилието“ Майк Пери постигна петата си победа в пет битки с голи ръце, когато нокаутира Тиаго Алвес за една минута. На пресконференцията след галата Пери каза няколко думи за двубоя с Дарън Тил, обявен за 2024 година. Двамата говореха за такава битка от доста време, но все още не сме я гледали. 

В профила си в Инстаграм "Platinum" Майк Пери публикува гласов запис, изпратен му от Дарън Тил в очевидно добро настроение. Пери коментира това с раздразнение. Ето какво има да каже Пери на Тил, който не се е бил от доста време насам:

"Имам причина да предизвикам Дарън Тил, защото той седи там и говори непростими глупости. Това е битка, която отдавна е чакана. Всички тези бойци говорят глупости, но не могат да останат на ринга с мен дълго, точка. Бих искал да се бия за пояса в категория до 83,9 килограма. Тренирам да убивам! Спрете да си играете с мен!", сподели Пери.

Майк Пери е претендент номер 1 в ранглистата в средна категория, където шампион е Дейвид Мъндел. Той е една от най-големите звезди на BKFC.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес