Зареждане

Майк Пери следва плана на Конър Макгрегър, за да победи Еди Алварес

Майк Пери следва плана на Конър Макгрегър, за да победи Еди Алварес
Публикувано на: Декември 2, 2023 в 19:04 ч
Майк Пери казва, че можем да очакваме да видим известно дежавю в битката му срещу Еди Алварес на BKFC 56. За последното си събитие за годината промоцията на бокса с голи ръце ни предлага платено шоу с четири шампионски битки, включително Пери срещу Алварез за шампионската титла "Крал на насилието". 

През кариерата си Пери и Алварез са се превърнали в класици, чрез изпълнени с насилие битки, в различни промоции като UFC, Bellator, а сега и BKFC, където "Platinum" процъфтява срещу имена като Джулиан Лейн, Майкъл Пейдж. Майк Пери заяви, че ще повтори това, което Макгрегър направи с Алварес в станалата вече емблематична тяхна битка на UFC 205 преди седем години.

"Това е хубав плюс, защото той е бил шампион в три различни организации, но аз някак си чувствам, че той е небрежен в тайминга за мен - каза Пери - Защото Конър Макгрегър вече го победи. Аз просто трябва да го повторя. Трябва да направя същото нещо с него.

"Ще окажа натиск върху него, ще го ударя в лицето и ще го поваля", продължи Пери. "Не знам колко пъти ще се изправи. Ще види

Пери казва, че има повече предимства срещу Алварес

В навечерието на този двубой Еди Алварес казва, че има повечето предимства срещу Майк Пери. По време на пресконференцията преди двубоя за BKFC 56 "Кралят на ъндърграунда" посочи своята кондиция, опит и сила като причини, поради които вижда, че ръката му се вдига. 

"Имам повече нокаути, отколкото този човек има мачове", каза Алварес. "Имам повече мачове за титлата и повече победи над повече световни шампиони, отколкото той някога се е бил. Аз съм по-подготвен, аз съм по-брутален - единственото, което този човек има срещу мен, е, че е малко по-висок, по-бавен и има по-добра прическа от мен. И това е всичко."

Пери не е съгласен. 

"Просто фактите са си факти", каза Пери. "Аз съм много по-добър страйкър от него. Аз съм много по-голям боксьор от него. Той няма много технически положения, които да използва, за да спечели някаква позиция в този бой. Той може да се опита да бяга. Може да се опита да се скрие. Може да се опитва да държи гарда си вдигнат и да се опитва да ме накара да удрям по твърдите места като челото или лактите му, но въпросът е, че няма да спра да го удрям.

"Ако това са местата, които ми дава, ще ги пробия.Ще го пречупя и планирам да нокаутирам Еди Алварес."

Откакто подписа с BKFC, Алварес записа победа срещу Чад Мендес в кандидат за "Битка на нощта" на BKFC 41 през април тази година. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес