Зареждане

Майк Пери проявява интерес към кросоувър битка срещу Кейлъб Плант

Майк Пери проявява интерес към кросоувър битка срещу Кейлъб Плант
Публикувано на: Май 8, 2024 в 19:27 ч
Сензацията на BKFC Майк Пери разкри, че се интересува от евентуален кросоувър двубой срещу боксовата звезда Кейлъб Плант.

Откакто навлезе в бокса с голи ръце, Майк Пери е неудържим. Изглежда, че той наистина е намерил своя ритъм и в този процес се превърна в една от най-големите звезди на бойните спортове извън традиционния бокс и смесените бойни изкуства.

Той се превърна в толкова известно име, че това доведе до парад от бойци от всички видове спортове, които искат да се бият с него. Не е изненадващо, че "Platinum" е готов да се състезава срещу почти всеки.

Наскоро се заговори за сблъсък с Дарън Тил. Въпреки това, тъй като сега това не изглежда твърде вероятно, Майк отвори дума за друг потенциален противник.


 

Пери иска Plant

"Опитвах се да направя двубой с Дарън Тил и да дам време на тези други момчета да дойдат тук, да си стъпят на краката, да си намокрят кокалчетата, да бият някой друг. Ако го направите по страхотен начин, тогава ще говорим. Аз съм дойната крава. Аз съм битката за пари. Казвал съм това. Идвайте ми, копеленца."

След това Пери беше попитан за евентуален кросоувър бой с професионален боксьор.

"Абсолютно, има някои невероятни боксьори", каза Пери. "Някои от тях са толкова добри в раздаването на тупаници, че биха могли да дойдат и да участват в шоуто. Например едно от спряганите имена е Кейлъб Плант и много се заинтересувах от него. Мисля, че той е невероятен боец и бих се радвал да получа признанието да се изправя срещу такъв човек.

Просто някои хора да уважават името ми, защото влагам много в това което правя, тренирам много здраво и мога да се бия."

Бихте ли се интересували да видите този бой?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес