Зареждане

Майк Пери попиля Еди Алварез в BKFC 56

Майк Пери попиля Еди Алварез в BKFC 56
Публикувано на: Декември 3, 2023 в 08:53 ч
Бившият шампион на UFC Еди Алварес може и да е "Кралят на ъндърграунда", но не е "Кралят на насилието". Тази титла принадлежи на Майк Пери.

Пери доказа, че е силен в съботната вечер на BKFC 56, когато приемаше ударите на Алварес, сякаш те не са нищо особено, докато нанасяше удар след удар на Алварес, чийто ъгъл спря боя след втория рунд.

Това бяха бързи и брутални четири минути на действие между Пери и Алварес. След края на втория рунд Алварес проведе разговор с ъгъла си и изглежда каза, че не вижда от подутото си ляво око. Без лекар да го прегледа, отборът на Алварес реши, че това е достатъчно.

Възможно е Алварес да е бил обезкуражен от развоя на битката. Той удари Пери с всичко, което имаше, което изглежда не стресна новия "Крал на насилието". Пери заяви в навечерието на BKFC 56, че ще продължи напред и ще се наложи над Алварес, което и направи.



"Работя върху движението на главата и други неща, но последният бой мина толкова лесно, че просто исках да има битка, затова му позволих да нанесе няколко удара", каза Пери. ... "Кой владее бойните спортове сега? Кралят на насилието" Platinum Майк Пери!"

Пери вече е с баланс 4-0 в BKFC след победи над Джулиан Лейн, Майкъл Пейдж, Люк Рокхолд, а сега и над Алварес. След като напусна UFC през 2021 г., Пери се превърна в лицето на BKFC.


След това той призова най-голямото име в UFC да се срещне с него в битките с голи ръце.

"Конър Макгрегър би бил страхотен мач", каза Пери. "Току-що победих някого, с когото той се биеше за световна титла. Кой обаче е по-голям от него? Никой не е по-голям от Конър Макгрегър, освен мен?"

Пери и Макгрегър се изправиха очи в очи през април, след като той приключи с Рокхолд. Президентът на BKFC Дейвид Фелдман заяви, че би било "мечта", ако Макгрегър се бие в BKFC.

Кой е по-добрият вариант за следващата му битка освен новия "Крал на насилието"?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес