Зареждане

Мартин Форд се подписа с 'най-могъщият човек' в бокса

Мартин Форд се подписа с 'най-могъщият човек' в бокса
Публикувано на: Април 8, 2022 в 02:00 ч
Известният бодибилдър и актьор Мартин Форд се срещна с ирландския гангстер Даниел Кинахан, когото определи като „най-могъщият човек“ в бокса. Форд трябваше да се изправи срещу „Иранския Хълк“ Саджад Гариби в The O2 Arena в Лондон на 30 април, но битката им пропадна.

Мартин е висок над 2 метра и тежи над 140 килограма. Той често е наричан „Най-страшният човек в света“ и е добре известен с ролите си във филми като „Бързи и яростни 9“, „Кингсман: Златният кръг“ и „Бойка: Фаворитът“.

Форд похвали Кинахан и разкри, че е подписал консултантска сделка с Даниел, който да му помогне и да го насочи към правилната посока в бокса. Ето какво още написа Форд в социалните мрежи:

Огромна новина!! Всеки, който ме познава, знае колко много труд съм вложил в тренировките си преди дебютния ми двубой, който пропадна. Страстта и гладът ми към спорта нарастваха с всяка тренировка и аз наистина се потопих в спорта. 

Забавлявах се с топ бойци и се учех всеки ден, така че когато се появи случайна възможност да срещна най-могъщият човек в спорта, Даниел Кинахан, за мен това беше невероятно. Всеки, който познава бокса, знае колко съществен е този човек и неговата страст към спорта. 

Той работи с всеки промоутър в играта и буквално всеки боец, с когото разговарях, ми каза, че е човекът, с когото трябва да говоря, ако искам да съм сериозен.

С удоволствие споделям, че подписах консултантска сделка с него. Това ще помогне да оформи пътя ми в бокса и ще ме насочи в правилната посока. Наистина съм развълнуван за това, което предстои. 

Даниел Джоузеф Кинахан е известен ирландски бос на банда и бокс промоутър от Дъблин. Той е посочен от Върховния съд на Ирландия като висша фигура в организираната престъпност в световен мащаб. 

Бюрото за престъпни активи заявява, че той „контролира и управлява“ операциите на групата за организирана престъпност Кинахан (обикновено наричана от медиите като Картел Кинахан). 

Те са престъпна организация, която извършва контрабанда на наркотици и огнестрелно оръжие в Ирландия, Обединеното кралство и континентална Европа. Кинахан имат сдружения, които улесняват международната престъпна дейност в Европа, Азия, Близкия изток и Южна Америка.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес