Зареждане

Malignaggi: Само глупаците не разбраха, че Canelo играе мръсно

Malignaggi: Само глупаците не разбраха, че Canelo играе мръсно
Публикувано на: Март 26, 2018 в 10:14 ч

Paulie Malignaggi не бил изненадан, когато разбрал за скандалната ситуация, в която се е забърка Canelo Alvarez преди месец.

Честно казано, той дори не може да повярва, че някой въобще би се изненадал. Бившият шампион в две дивизии смята, че би трябвало всеки да знае, че Canelo играе мръсно още преди двата неуспешни допинг теста от февруари месец.

Alvarez твърди, че причината за неуспеха било замърсено мексиканско месо и не вижда причина да не се изправи за реванш срещу Gennady Golovkin на 5-ти май. Malignaggi обаче не му вярва.

"Много неща премълчавам в бокса. Прекалено много глупости се случват. Ако едва сега разбирате, че Canelo играе мръсно, по-добре гледайте боулинг. Спрете с бокса. Все едно да си мислите, че Lance Armstrong е бил чист, само защото не са го хванали, докато печелеше 17-те Обиколки на Франция с безумна преднина."

"Ако сте толкова глупави, че чак сега да разбирате, може би е хубаво да се насочите към плетенето и да оставите бокса настрана. Благодаря ви. Оставам настрана от ситуацията. Дотук съм с този разговор."

Golovkin (37-0-1, 33КО) също не се доверява на оправданията на Alvarez (49-1-2, 34KO), който вече успешно премина през няколко теста от скандалната случка. На 10-ти април ще стане ясно дали Alvarez ще може да се състезава в предстоящия реванш.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес