Зареждане

Malignaggi предизвика McGregor на бокс с голи ръце

Malignaggi предизвика McGregor на бокс с голи ръце
Публикувано на: Септември 21, 2019 в 07:57 ч
След толкова време бившият шампион по бокс Paulie Malignaggi все още иска да се докопа до звездата на UFC, Conor McGregor.

Двамата имат вражда от 2017-та, когато McGregor не Malignaggi като спаринг партньор при подготовката си за битката с Floyd Mayweather.

Напрежението между тях започна да расте, след като ирландеца пусна снимки и видео от спаринг сесиите с боксьора, в едно от които McGregor твърдеше, че е свалил брутално Malignaggi.


Двамата се разделиха със скандал, а Malignaggi оттогава иска да си разчисти сметките с ирландеца на ринга.

И двамата обаче усетиха горчивия вкус на загубата в последните си битки.

По-рано тази година Malignaggi направи дебют в бокса с голи ръце, където загуби след оспорвана битка от Artem Lobov, който е близък приятел с McGregor. А самият McGregor е извън спортната активност след като бе удушен от Khabib Nurmagomedov през октомври 2018-та.

Вижте също: Вижте какви са ръцете на Paulie Malignaggi след битката с Lobov

"Това, за което Conor ми се дразни е, че разбрах какъв е много преди всички останали да го разберат. Той няма кураж и се отказва. Никой не вярваше в това през последните няколко години, а сега той е свършен и това доказва, че аз бях прав. Той знае, че винаги ще бъда прав за това, което казвам за него и това не му харесва," каза Malignaggi.

"Искам да се бия с него и победителят да вземе всичко - казвал съм го и преди. Който загуби - не получава нито стотинка. В Октагона той ще ме победи, но можем да направим битка с голи ръце или в бокса.

Той е много по-добър продавач, отколкото боец. Някога да е защитавал титла в UFC? Какво е направил? Той приключи с кариерата си на 31 години. Аз на 31 години спечелих втората си световна титла."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес