Зареждане

Luis Ortiz очаква да се завърне на ринга заедно с Wilder и Fury

Luis Ortiz очаква да се завърне на ринга заедно с Wilder и Fury
Публикувано на: Септември 27, 2018 в 08:54 ч
Най-голямата битка в тежка категория за годината ще се радва на присъствието и на 'King Kong' - кубинецът Luis Ortiz се очаква да се включи към събитието, което ще ни представи сблъсъка между Deontay Wilder и Tyson Fury. То ще се проведе на 1-ви декември в Лос Анджелис.

"Да, ще участваме в събитието" - споделя German Calcedo, треньор на Ortiz.

"След битката през лятото Luis не е излизал от залата. Ще напомним на всички, че той все още е елитен боксьор, най-добрият в категорията."

Заради неуспешния допинг тест, който беше такъв заради лекарствата му за кръвно налягане, Ortiz (29-1, 25KO) успя да се бие само веднъж през 2017-та.

За тази година той имаше 2 срещи.

През март той беше на косъм от победата, но беше нокаутиран от Wilder. Преди да прекратят двубоя, Ortiz беше повален на земята цели три пъти.

Няколко месеца по-късно, през юли, той се завърна с жесток нокаут срещу румънеца Razvan Cojanu.

"Чакаме само за потвърждение от опонента ни" - допълва Caicedo. "Иначе Luis е в перфектно състояние. Не излиза много от залата. Ако не тренира за себе си, идва и ми помага с останалите боксьори."

Caicedo, който също работи с Livan Navarro и Irosvani Duvergel, заминава за Япония този уикенд, за да придружата Juan Carlos Payano по време на срещата му с Naoya Inaoue, която е част от турнира World Boxing Super Series.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес