Зареждане

Джон Фюри: Руис, Ортис и Хъргович са варианти за Тайсън

Джон Фюри: Руис, Ортис и Хъргович са варианти за Тайсън
Публикувано на: Октомври 2, 2022 в 00:00 ч
Джон Фюри говори за възможните съперници на Тайсън Фюри в случай на провал на битката със сънародникът им Антъни Джошуа.

Бащата на британският шампион на WBC в тежка категория е набелязал трима потенциални опоненти за Тайсън. Сред тях е и Анди Руис, който преди няколко години успя да нокаутира Анди Руис. Наскоро Тайсън сподели, че Антъни не успя да подпише и обяви, че битката пропада.

Няколко дни по-късно "Циганският крал" даде отсрочка на Джошуа. Джон обаче загатва, че битката им няма да се случи. Ето какви са резервните варианти:

„Много съмнително е битката да се проведе тази година. Ние преследвахме Джошуа и неговия екип както никога досега за тази битка. Но те просто не го искат. Вярвам, че Джошуа се съмнява в себе си.

Знаете, че договорът с тях е от доста време. И нищо не става. Те се опитват да протакат преговорите две години, но ние не искаме това. Тайсън постави крайния срок, защото иска договорът да бъде подписан. 

Той иска да започне да се подготвя и след това да се заеме с работата. Гледаме и други момчета като: Анди Руис, Луис Ортис и Филип Хъргович. Това е добра сделка за тези, които искат да се бият.”, цитираха Джон от Sportsmail.

Кой ще е съперник на Фюри ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес