Зареждане

Ломаченко: В моята страна Лопез не би си отварял устата

Ломаченко: В моята страна Лопез не би си отварял устата
Публикувано на: Септември 23, 2020 в 09:04 ч
Шампионът в леката категория по бокс, Василий Ломаченко не е впечатлено от нападките на Теофимо Лопез, който държи титлата на IBF.

Двамата шампиони ще се срещнат на ринга на 17-ти октомври в Лас Вегас.

Лопез обеща не само да победи украинеца Ломаченко, но и да изпрати двукратния Олимпийски златен медалист директно в пенсия.

"В моята страна, ако обидиш някого, по-добре да бъдеш готов за пердах. Ако живееше в моята страна, той щеше да научи, че не може да си отваря така устата," сподели Ломаченко.

"Вярвам във всяко нещо, което казвам. Затова считам, че и той си вярва на приказките. Но ако не ги подплати с действие, значи грешно си е подбрал думите. Наистина ще го съжалявам след това."

Ломаченко е готов за битка, въпреки дългата пауза. Последният му двубой приключи със съдийско решение и победа над Люк Кембъл.

"Всичко е наред," готов е Ломаченко. "Имах почивка от една година без битки. Сега съм здрав и щастлив. На 32 години съм, от дълго време съм в спорта и разбира се тялото ми малко се е поизносило. Но си взех почивка.

Близко съм до целта си - да събера всички титли. Това е една стъпка по-близко до нея. Феновете обичат интересните двубои между топ боцйите. Сега имаме унифицираща битка и сме топ бойци в нашата категория. Това беше и целта ми, когато започнах професионалната си кариера. Винаги ми е било мечта.

Искам да оставя името си в историята на бокса."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес