Зареждане

Ломаченко: Хейни няма да даде реванш, защото се страхува

Ломаченко: Хейни няма да даде реванш, защото се страхува
Публикувано на: Юни 1, 2023 в 01:00 ч
Миналият месец Василий Ломаченко и Девин Хейни направиха много драматична битка.

Дуелът беше равностоен, а залогът беше безспорната титла в лека категория. Украинецът, който бе в статута на аутсайдер, подложи младия и силен американец на голям тест.  В продължение на 12 рунда Василий не остави шампиона да диша.

Лома непрекъснато натискаше и надминаваше в броя на точните удари. Василий изработи минимума за равенство, но и тримата съдии дадоха победата на Хейни, което беше много противоречиво решение.

По всичко личи, че реваншът е неизбежен. Украинецът веднага заяви, че би искал да има втори двубой. Хейни не изглежда, че е на същото мнение.
Девин сподели, че Ломаченко е пълен загубеняк, който само плаче и се оправдава.

Ломаченко от своя страна вярва, че Хейни се страхува от него и няма да даде реванш.

„Мисля, че това никога няма да се случи. Няма да има реванш, защото мисля, че се страхуват. Не, не мисля така, но съм сигурен, че се страхува. 

Той знае, че е загубил, баща му разбира какво се е случило. След 12 рунда бях сигурен, че спечелих и бях щастлив, чакайки говорителят на ринга да обяви името ми. 

Но това не се случи. Ако Хейни, както той казва, иска „наследство“, тогава той трябва да даде реванш. Трябва да стане. Той има нужда от този реванш, не аз. Спя много добре. 

Ако си силен човек, трябва да организираш реванш. Сега Хейни разбра истинското си ниво. 

Следователно той няма да влезе в битката с Джервонта Дейвис. Мисля, че той ще смени категорията и ще се бие с обикновени боксьори.“, каза Ломаченко.

Прав ли е Ломаченко ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес