Зареждане

Логан Пол: Вселената е с мен и ще победя Флойд Мейуедър

Логан Пол: Вселената е с мен и ще победя Флойд Мейуедър
Публикувано на: Май 16, 2021 в 05:00 ч
Логан Пол вярва, че вселената е с него и ще успее да се справи с легендата Флойд Мейуедър. Двамата ще направят показно на 6-ти юни в Маями на стадион Hard Rock. Срещата им е планирана за 6 рунда, но вероятно "Money" ще се опита да спечели с нокаут.

26-годишната звезда от YouTube има 1 загуба в професионалния бокс, която е с решение от KSI преди година и половина. Логан вярва, че има доста предимства пред Флойд от гледна точка на физиката и те ще му помогнат.

Пол силно вярва, че Мейуедър няма да може да се справи с него. В интервю за TMZ Логан сподели, че ходят с охрана след мелето с Флойд и се закани, че ще направи невъзможното:

Аз не съм направил нищо на Флойд Мейуедър. Имам по-малък брат, който малко го развълнува. Той е проблемно хлапе и не се притеснявам, че съм събудил звярът във Флойд. Джейк взе и моята шапка и си прави колекция от шапки. Джейк Пол е гений. 

Мисля, че ще е по-добре за мен, ако се бия с развълнуван и ядосан Мейуедър. Искам той да вкара емоции в боя. Статистически той е непобеден и е невъзможно да го бия. Ако обаче статистиката определяше правилата в моя живот, тогава нямаше да стигна никъде. Мисля, че вселената е на моя страна. 

Мисля, че ще направя невъзможното. Не мисля, че Флойд ще успее да се справи с мен. Ще е глупаво да се бие с двама ни в една вечер. 

По-добре да се бие с мен и Джейк в различни вечери, защото така ще изкара повече пари. Мисля, че ще си тръгна с 20 милиона долара от битката. Приехме заплахите от страна на Флойд сериозно. Той има много пари и връзки.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес