Зареждане

Логан Пол срещу Майк Тайсън през февруари 2022 г.

Логан Пол срещу Майк Тайсън през февруари 2022 г.
Публикувано на: Октомври 24, 2021 в 02:00 ч
Интернет сензацията Логан Пол си уреди битка с поредната легенда в бокса. Медиите в САЩ гърмят, че известния ютубър ще се бие с легендата Майк Тайсън. Срещата им вероятно ще бъде показно, което ще се проведе през февруари 2022 година.

Наскоро Тайсън сподели, че планира да се завърне именно през февруари следвщата година. Железния разкри, че битка с братята Пол е двубой за много пари. Тайсън беше впечатлен от влиянието на братята Пол и сподели, че над 70 милиона души ги следват.

За последно видяхме Тайсън на ринга през ноември 2020 година. Той направи показно с Рой Джоунс, което беше определено за равенство. Пол от своя страна през юни тази година направи показно с Флойд Мейуедър. Двамата изкараха заедно 8 рунда, а победител не беше излъчен.

В професионалния бокс Логан е с рекорд 0-1 и през ноември 2019 година загуби от своя колега KSI. Tайсън е най-младият шампион в историята на тежка категория. Той е с рекорд 50-6-2 в бокса и спечели 44 от срещите си с нокаут.

Разбира се, това ще бъде просто един цирк, в който Пол и Тайсън да направят милиони. Логан ще стане единственият в бокса, който е споделял ринга с Флойд Мейуедър и Майк Тайсън.

Какво мислите за тази битка ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес