Зареждане

Lennox Lewis: Joshua трябв да задължи Hearn да направи двубой с Wilder

Lennox Lewis: Joshua трябв да задължи Hearn да направи двубой с Wilder
Публикувано на: Август 9, 2018 в 06:44 ч
Бившият шампион по бокс в тежка категория, Lennox Lewis явно много иска да гледа настоящия крал Anthony Joshua да защитава титлите си срещу Deontay Wilder.

Имаше дълги преговори между двамата, които обаче се разпаднаха. От лагера на Wilder предложиха 50 милиона долара, които Joshua отказа, защото не искаше двубоя да бъде в САЩ. От щаба на англичаните предложиха контра оферта за април на Уембли, която обаче Wilder не иска да приеме, защото има гарантирани "скромните" 15 милиона долара.

И в резултат на това преговорите спряха и Joshua ще защитава титлата си от WBA срещу Alexander Povetkin на 22-ри септември в Лондон.

Според Lewis обаче единственият истински двубой е този с Wilder и Joshua трябва да се постарае той да бъде организиран.

"Wilder ми обясни за трудните му взаимоотношения с Anthony и Eddie и как AJ слуша Hearn. Deontay много иска тази битка. Joshua каза, че би приел хонорар от 50 милиона, но когато получи офертата, не я прие. Аз бих ги приел веднага за да се бия срещу когото и да е, но аз и никога не съм бягал от двубой.

Bowe направи всичко възможно да избегне двубой с мен, но аз взех нещата в свои ръце. Принудих моя мениджър да направи всичко каквото е необходимо, за да се случи този двубой. Да или да. Без никакви оправдания. И така Riddick трябваше или да се бие с мен, или да сдаде титлата. Има моменти, в които боксьорът трябва да контролира своя мениджър. Oscar De La Hoya и аз бяхме първите боксьори, които взехме нещата в свои ръце и се погрижихме за нашите кариери. Аз взех контрола над съдбата си и това ми отвори много врати. Anthony трябва да направи същото с Eddie."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес