Зареждане

Легенда на Ирландия в бокса: Мога да подготвя Conor за Mayweather

Легенда на Ирландия в бокса: Мога да подготвя Conor за Mayweather
Публикувано на: Януари 23, 2017 в 12:09 ч
 
Ирландският боксьор Steve Collins смята, че той и неговият брат - популярният треньор Paschal, знаят как изградят нужния план, за да може Conor McGregor да победи Floyd Mayweather на боксовия ринг.


Когато нещата опрат до бокс, почти никой не дава шансове на McGregor срещу един от най-великите боксьори на всички времена. Steve Collins, който е световен шампион в категории средна и супер-средна през 90-те години, смята, че това не е чак толкова невъзможна цел пред неговия сънародник.

“Аз и брат ми Paschal седнахме и измислихме стратегия, как бихме подготвили Conor срещу Mayweather. Можем да му покажем как да спечели”, заяви той.

“Ако той следва нашите инструкции и направи това, което му кажем, той може да го победи”.

Conor McGregor тренира под ръководството на John Kavanagh, но ако той действително се изправи срещу Floyd, то ще бъде нужен и човек, който да го подготви изцяло откъм гледна точка на бокса.

“Комуникираме с него и John Kavanagh, който е страхотен тип. John знае, че ние сме големите боксови умове в Ирландия. Той разговаря с нас за бокс и има много отворено съзнание. Казвам ви - ако мачът с Mayweather се случи и Conor иска да го подготвим, ще му обясним какво да направи, за да спечели”, каза още Steve Collins.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес