Зареждане

Лъвове срещу Багатури във втория кръг на Националната боксова лига efbet

Лъвове срещу Багатури във втория кръг на Националната боксова лига efbet
Публикувано на: Септември 25, 2019 в 14:22 ч
Елитът на българския бокс се събира в Пловдив на 28 септември, когато в града ще се проведе вторият кръг на Националната боксова лига Efbet. Началният гонг за сблъсъка между отборите на Лъвове и Багатури ще бъде ударен в 20,00 ч. в зала „Строител“. Билетите вече са в продажба, като цената е 5 лв. за нормален талон и 10 лв. за ВИП места. ВИП маса, заредена за 8 човека, пък е на цена от 400 лв. Пропуски мога да бъдат закупени от залата на съорганизатора на вечерта – боксов клуб Лаута Арми, както и от барчето на Лаута и бар Vino Culture.

Събитието ще се проведе с партньорството на efbet, Победа АД, Гранд Хотел Пловдив, Сиенит, АСКО Груп, ХУС ООД, Тарос трейд, клуб Плей Алонг, B1B Action TV.

Националната боксова лига еfbet е най-важният проект на федерацията при мъжете. Право на участие имат само първите трима състезатели от ранглистата за всяка категория. Боксьорите са разделени в три отбора – Лъвове, Ханове и Багатури, а в Пловдив ще участват 2 от тях. Тимовете са съставени от шампионите в категориите за 2018 г. и следващите ги в ранглистата от държавния спортен календар. Първият кръг от Лигата се проведе в Тетевен през май.

Програма за вечерта:
ЛЪВОВЕ…..БАГАТУРИ
52 кг. Даниел Асенов – Ергюнал Сабри
56 кг. Боян Асенов – Николай Василев
60 кг. Кирил Русинов – Светозар Гергов
64 кг. Венсан Киркоров – Михаил Куртев
69 кг. Петър Драганов – Гоце Янески
75 кг. Хюсеин Хюсеин – Роберт Чамасанян
81 кг. Мариян Момчев – Виктор Николов
91 кг. – очваквайте информация
91+ кг. Пламен Петков – Петър Кавръков

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес