Зареждане

Кубрат Пулев към Чисора: Напушен ли си ?

Кубрат Пулев към Чисора: Напушен ли си ?
Публикувано на: Юни 28, 2022 в 14:00 ч
Кубрат Пулев е уверен преди битката си с Дерек Чисора.

Двамате ще направят реванш на 9-ти юли в Лондон. В първата им битка през май 2016 година Кобрата успя да спечели с раздвоено решение в Германия. Еди Хърн изправи Пулев и Чисора лице в лице преди срещата. И двамата са категорични, че ще си тръгнат с победата.

Пулев вярва, че Чисора не се подобрява и винаги показва едно и също. Дерек е на същото мнение за нашата звезда. Кубрат е уверен в победата си, след която щял да получи шанс за поясите. Ето какво каза Пулев на Чисора по време на заставането лице в лице пред Хърн:

"Готов съм за всичко. Как ще ме победиш ? В последната ни битка ми даде война. Сега какво ще е различно ? Какво различно ще покажеш ? Как ще ме победиш ? Може и да го изненадам. 

Моят стил може да е различен. Много съм уверен. Имаме една малка история. Не можеш да я изтриеш. Той беше в най-добрата си форма, както и аз. Той даде всичко от себе си, но не беше достатъчхно. 

Дерек е добър, но какво е различното сега ? Дерек, напушен ли си ? И преди каза, че ще ме нокаутира. Готов съм да разменяме удари. Имам много енергия. 

Можех да спечеля с нокаут последната ми битка, но исках да съм готов за Чисора. Можех да спечеля в няколко рунда, но направих 10 рунда, за да потренирам. 

Чисора няма нищо. Винаги говори за война, но трябва да си подготвен. Уважавам го. Трябва да си умен в битките. Ще спечеля. Дерек трябва да иска повече от себе си. Той не го иска. 

Чисора винаги е на едно и също ниво. Ще бъде война. Фокусиран съм за победа. Побеждавам го, след което се бия за титлата."

Ще успее ли Пулев пак да победи Чисора ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес